Livstecken

Jag har varit lite indisponerad på sistone.

Vet inte riktigt vad det är. Inte helt bra från förkylningen? För lite kaffe (jag dricker mindre nu efter magstrulet)? För lite motion? För lite ljus? Allt detta?

Förhoppningsvis piggnar jag till snart när våren tycks närma sig.

Jag? Jag är alltså Björn, även känd som Bitis webbslav och Arnes röst. Jag kom på jag kan använda Arnes blogg för att skriva lite om mig själv ibland. Jag tror inte Arne har något emot det.

/Björn

5 reaktioner till “Livstecken”

  1. Jag är inte övertygad. Tänk om det är Arne som ger röst åt Björn? Helt klart är att det är Bitis som äger domänen.

  2. Ja, det är jag som äger domänen och det är jag som bestämmer här.

    Det kanske är jag som ger röst åt både Arne och Björn. Finns det verkligen några bevis att Björn existerar? Det finns väldigt många bilder som bevisar att jag existerar, men bara ett fåtal på Björn. Kanske är bilderna på Björn är enkla förfalskningar i Photoshop.

  3. Nu börjar det kännas obehagligt. Jag har träffat en person som utgett sig vara Björn. Kanske det bara var någon från finska underrättelsetjänsten som infiltrerade dagboksträffen på finlandsfärjan.

  4. Jontas har rätt. Jag existerar och jag var på dagboksträffen. Det är lätt att bevisa: Jag tänker, alltså finns jag till. Däremot kan jag inte bevisa att alla ni andra existerar…

  5. Hur kan jag bevisa att du tänker och därmed existerar? Själv orkar jag inte tänka så mycket och existerar bara litegrann.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *