Tidstjuvar

Undrar om det är som Jontas tror (i kommentaren till föregående inlägg) att det är tidstjuvar i farten som tappar av tidströmmen och använder tiden själva?

Jag har en misstanke om vilka mottagarna kan vara.

Ofta när jag kör mot gult i en korsning och precis hinner passera korsningen innan det slår om till rött, är det ändå en eller par bilar bakom mig som tydligen också hann köra innan det blev rött. Enda förklaringen är bilarna använder sig av snodd tid för att få längre tid på sig innan det blir rött. Det kanske finns tidsmottagare som extra utrustning i vissa bilmodeller från BMW.

1 reaktion till “Tidstjuvar”

  1. Har du märkt det där också att tid försvinner särskilt ofta vid positiva händelser? Kanske det inte är tidstjuvar. Kanske det bara är en naturlag som skjuter över den förlorade positiva tiden till negativa händelser, som tandläkarbesök? I slutändan blir det plus minus noll. Tiden är inte konstant. Den är flexibel med positiva och negativa poler där den negativa polen stjäl från den positiva. Nä, det verkar långsökt. Vi är nog inne på något när det gäller tidstjuvar. De kanske portionerar ut lite stulen tid till negativa händelser för att vi ska tro att tiden är konstant om än ojämnt fördelad. Nä, du måste ta reda på hur det ligger till. Jag börjar ängslas. Vad ingår egentligen i min hemförsäkring? Vad kan självrisken ligga på när man utsätts för sådana här brott? Vi är alla offer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *