Blä!

Blä! Sjukskriven igen. Något strul med magen. Symtomen är egentligen ganska milda – lätt värk i magen efter mat eller dryck. Anledningen till att jag är hemma är att jag hade feber igår. Febern är borta, men jag tyckte det var bäst att stanna hemma idag också för att se hur det utvecklar sig.

Jag hade tänkt skriva lite mer detaljerat om vad hände efter att Revisorn tog mig med till serverrummet, men jag har inte riktigt haft orken. Så här kommer en sammanfattning.

Jag misstänkte att det hela var en fälla, så jag hade slängt iväg ett mail till K. att jag hade fått revisorbesök. Nu lär jag aldrig få reda på om det var en fälla, för vi stötte på K. och hans chef utanför serverrummet och de följde med mig in. Om Revisorn hade planerat något fula tricks, så kan man vara säker på att han inte hade velat ha några extra vittnen.

Jag var klar på tio minuter. Mitt skript låg var redan upplagt på servern, så det var snabbt att provköra och fixa det sista felet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *