Yngve får glädjefnatt

Var hemma hos Yngve och fikade och lämnade tillbaka några böcker.

Jag blev kvar en dryg halvtimme. Vanligtvis brukar vi sitta och prata längre än så när jag besöker Yngve, men idag har Apple släppt Aperture 2, som är ett program för att hålla reda på foton.

Yngve höll som bäst på att ladda ner och installera en prova-på-gratis-i-30-dagar-version av Aperture 2 när jag kom. Jag undrar bara, om den nya versionen är så mycket snabbare och finessrikare (mer än 100 nya finesser, enligt Yngve), hur klarade Yngve av att använda den gamla versionen? Var inte den väldigt finessfattig och långsam?

Jag kände mig överflödig, så jag mumlade någon ursäkt och drog hemåt.

2 reaktioner till “Yngve får glädjefnatt”

  1. Vad var det för böcker Yngve hade köpt som var så intressanta att du lånat dem? Följdfråga – läste du dem? Själv samlar jag på böcker utan att läsa dem, lånar ut dem och får aldrig dem tillbaka.

  2. Det var både facklitteratur och skönlitteratur. Jag har läst några av böckerna.

    Av skönlitterarturen läste jag ”Skenverk” av Christopher Priest. Väldigt bra! Det har tydligen gjorts en film som heter ”The Prestige” baserad på boken (som jag inte har sett, men av beskrivningen på Wikipedia förstår jag att filmen skiljer sig rejält från boken). Är det någon som vet om filmen är bra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *