Dagbok
Jag, Arne
Rollförteckning
Arkiv
December 1999
Januari 2000/2078
Februari 2000
Mars 2000
April 2000
Maj 2000
Juli 2000
Augusti 2000
September 2000
Oktober 2000
December 2000
Januari 2001
Februari 2001
Mars 2001
April 2001
Maj 2001
Juni 2001
Oktober 2001
Februari 2006
Annat
Bitis bilderbok

Arnes dagbok

Det bästa ur Arnes dagbok. Redigerad av Björn Gustavsson.
Copyright © 1999-2078 Arne Nilsson, Björn Gustavsson.

Måndag 2006-02-20: Nu är det slut

Läsarna fick tillbaka Arne från Gunilla, men eftersom det här är det bästa ur Arnes dagbok sätter vi punkt här. Efter Gunilla-incidenten blev det glesare och glesare mellan anteckningarna, fram till Arnes sista anteckning i juli 2003.

Men innan jag sätter punkt för gott, tänkte jag sammanfatta Arnes och de andra personernas vidare öden; vilka som dör, vilka som lever lyckligt i alla dar, vilka som gifter sig.

Vi börjar med Arne. Som alla trogna läsare minns, har Arne länge vetat att han någon gång kommer att skaffa barn (eftersom han träffade sin ättling Sheila år 2078).

Arne är just nu i färd med att skaffa villa, vovve, volvo och vulva.

Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer så barnen och skilsmässan.

Lena tröttnar på Sverige och ger ut sig ut i världen. Hon flyttar aldrig tillbaka till Sverige. Hon gifter sig aldrig och hon är mycket lycklig.

Stefan Saurkraut ger upp forskningen och försöker starta ett rockband. Efter några år när pengarna tar slut inser att han att det inte är hans grej och tar jobb på matematiska instititionen på Uppsala Universitet. Han gifter sig med en f.d. schlagersångerska och får tre barn.

Lasse får barn och gifter sig. Han lägger sitt gamla liv bakom sig och blir en mönsterpappa. Hans fru vill skilja sig efter tio år. Eftersom de inte har råd att flytta isär bor de ihop fem år till innan de slutligen skiljer sig.

Victoria tröttnar på att vara jordenkorrespondent och flyttar tillbaka till sin hemgalax.

ISO-mannen slutar som ISO9000-konsult och bestämmer sig för att blir konstnär. Han lyckas leva på konsten, men han blir aldrig rik.

Peter säljer firman och startar en ny.

Yngve tröttnar på datorer och flyttar till Kina.

Nä, jag bara skojade. Han blir Macintosh-frälst och blir expert på att leda in alla samtal på hur bra mac:en är och att den både har en bra Unix och Word, Photoshop och allt annat man kan tänka sig, och han inte alls förstå att folk bara kan sitta där vid sina kraschande PC:ar dag ut och dag in och visst blir man kanske lite fanatiskt men när man nu lever i ett paradis vill man ju att alla andra ska få det lika bra...

Tack, Yngve, det räcker nu. Vi har flera personer kvar... och en katt.

Bitis tyckte det fanns för lite bilder av katter i allmänhet och för lite bilder på honom på nätet, så han startar Bitis bilderbok.

Nu kommer vi till de sorgliga ödena.

Nick avlider i skadorna han ådrog i sig i ett uppdrag. (Blodförgiftning, efter att ha misskött ett sår i foten som han fick när han trampade på en rostig spik under ett skuggningsuppdrag.)

Doktor Koma avlider i lungcancer. Han donerar sin kropp till forskningen.

Hej då och ha det bra.

/Björn a.k.a. Arnes röst

Fast länk


Äldre anteckningar är arkiverade under respektive månad.

Valid HTML 4.01!